Sverige och nordens största utbildare inom förflyttningsteknik.

Utbildningar

Forskning

Referenser

Durewallmetoden

Kontakt

Om oss
Sverige och nordens största utbildare inom förflyttningsteknik.

Fortbildning för instruktörer

 

Fortbildning och repetition inom förflyttningskunskap för instruktörer

Syfte:

Att upprätthålla och vidareutveckla kunskaperna inom förflyttningsområdet manuellt och med hjälpmedel. Genom kontinuerlig vidareutbildning, repetition och vidareutveckling får kursdeltagarna fördjupad kunskap, säkerhet och trygghet fysiskt och psykiskt. Ytterligare kunskaper i att förebygga, ge råd, stöd och lösningar vid eventuella problem med förflyttningssituationer.

Tillvarata vårdtagarens resurser och förebygga och minska risken för arbets- och belastningsskador samt sjukfrånvaron hos personalen. Utbildningen vänder sig till dig som har gått en principbaserad handledar /instruktörsutbildning inom förflyttningskunskap.

Kursen anpassas efter kursdeltagarna erfarenheter och önskemål.

Kommentarer från kursdeltagare;

- I mitt arbete ingår ofta förflyttningssvårigheter där jag tillsammans med personal skall kunna hitta ”lösningen”. Nu känner jag att jag fått ännu mer bra kunskap i detta. Det var ett tag sedan jag var på fortbildning och det gav mycket mer än jag trodde. Christina Nilsson, Rehab Teamet, Sollefteå kommun

- Fick mycket nya tips och råd. Bra med genomgång av nyheter och  nya hjälpmedel. Jag har fått så mycket ny info och känner mig taggad !

– Mycket bra att vi fick träna på det vi ville och behövde lära oss. Lyhörd utbildare som gav massor med nya tips och ideér. Marie, Hörby Kommun

- Otroligt kunnig och pedagogisk kursledare.

Kurslängd: 2 dagar
2019
7-8 maj Göteborg
12-13 nov Stockholm

Intresseanmälan/Boka