Durewall InstitutetSverige och nordens största utbildare inom förflyttningsteknik.

Utbildningar

Forskning

Referenser

Durewallmetoden

Kontakt

Om oss

Intresseanmälan

Ring oss på 0771 - 220 700
Sverige och nordens största utbildare inom förflyttningsteknik.

Fortbildning för instruktörer

 

Fortbildning och repetition inom förflyttningskunskap för instruktörer

Syfte:

Att upprätthålla och vidareutveckla kunskaperna inom förflyttningsområdet manuellt och med hjälpmedel. Genom kontinuerlig vidareutbildning, repetition och vidareutveckling får kursdeltagarna fördjupad kunskap, säkerhet och trygghet fysiskt och psykiskt. Ytterligare kunskaper i att förebygga, ge råd, stöd och lösningar vid eventuella problem med förflyttningssituationer.

Tillvarata vårdtagarens resurser och förebygga och minska risken för arbets- och belastningsskador samt sjukfrånvaron hos personalen. Utbildningen vänder sig till dig som har gått en principbaserad handledar /instruktörsutbildning inom förflyttningskunskap.

Kursen anpassas efter kursdeltagarna erfarenheter och önskemål. 
Fortbildningen leder till förlängt instruktörsintyg och möjligheten att hålla utbildningar på den egna arbetsplatsen.

Kommentarer från kursdeltagare;

- I mitt arbete ingår ofta förflyttningssvårigheter där jag tillsammans med personal skall kunna hitta ”lösningen”. Nu känner jag att jag fått ännu mer bra kunskap i detta. Det var ett tag sedan jag var på fortbildning och det gav mycket mer än jag trodde. Christina Nilsson, Rehab Teamet, Sollefteå kommun

- Fick mycket nya tips och råd. Bra med genomgång av nyheter och  nya hjälpmedel. Jag har fått så mycket ny info och känner mig taggad !

– Mycket bra att vi fick träna på det vi ville och behövde lära oss. Lyhörd utbildare som gav massor med nya tips och ideér. Marie, Hörby Kommun

- Otroligt kunnig och pedagogisk kursledare.

Kurslängd: 2 dagar
2020
15-16 april Stockholm
3-4 september Göteborg

 

Intresseanmälan